Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:40:39 GMT

قیمت خودرو کاهشی شد اما هنوز گران است/ خریداری نیست

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۹۵۴۸

قیمت خودرو کاهشی شد اما هنوز گران است/ خریداری نیست

سعید موتمنی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت بازار خودرو، اظهار کرد: بازار خودرو در رکود سنگینی قرار دارد؛ به گونه‌ای که فروشنده خودرو زیاد است اما به دلیل انتشار اخبار مربوط به واردات خودردو، خریداران تمایلی به خرید ندارند و از خرید عقب نشینی کرده اند تا ببینند آینده چه می‌شود.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران افزود: قیمت خودرو در بازار روند کاهشی به خود گرفته اما همچنان نسبت به اسفند ماه سال گذشته و اوایل سال جاری، قیمت‌ها بالاست و منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان نمونه قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ که به ۳۲۰ میلیون رسیده بود، اکنون با کاهش حدود ۲۰ میلیون تومانی، ۳۰۰ میلیون تومان شده است. همچنین پراید با کاهش ۷ میلیون تومانی از قیمت ۲۰۷ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان رسیده، این در حالیست که همین ۲ خودرو در ۲ ماه گذشته به ترتیب ۲۶۰ میلیون و ۱۸۰ میلیون تومان بودند.

موتمنی تصریح کرد: نکته قابل توجه آنکه اغلب قیمت‌ها روی کاغذ است و نمی‌توان گفت قیمت‌های فعلی، قیمت‌هایی است که خودرو با آنها مورد معامله قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: در صورتی که وضعیت عرضه بهبود یابد و نیاز بازار چه از طریق واردات و چه از طریق تولید داخل تأمین می‌شود، قطعاً فاصله قیمتی ایجاد شده بین کارخانه و بازار برطرف می‌شود.

در جدول زیر میانگین قیمت خودروهای پر تیراژ در بازار قابل ملاحظه است.

خودرو قیمت بازار (مدل ۱۴۰۱) کوییک اتوماتیک ۳۴۵ میلیون تومان کوییک دنده‌ای ۲۲۱ میلیون تومان پراید ۱۱۱ (مدل ۹۹) ۲۰۰ میلیون تومان پراید ۱۳۱ (مدل ۹۹) ۱۸۰ میلیون تومان تیبا صندوق‌دار ۱۹۲ میلیون تومان تیبا هاچ‌بک EX ۲۰۱ میلیون تومان ساینا دنده‌ای ۲۱۰ میلیون تومان رانا پلاس ۲۹۵ میلیون تومان ۲۰۶ تیپ ۲ ۳۰۰ میلیون تومان ۲۰۶ تیپ ۵ (مدل ۹۹) ۳۴۵ میلیون تومان سمند LX، EF۷ ۳۳۲ میلیون تومان سمند LX ساده ۲۹۸ میلیون تومان تارا اتوماتیک ۵۹۰ میلیون تومان پژو پارس LX ۳۰۰ میلیون تومان دنا معمولی ۳۹۰ میلیون تومان سورن پلاس ۳۷۵ میلیون تومان کد خبر 5496237 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت خودرو بازار خودرو واردات خودرو وزارت جهاد کشاورزی بورس کالاهای اساسی نهاده های دامی رستم قاسمی نهضت ملی مسکن ارز رسمی سازمان خصوصی سازی بانک مرکزی ایران جواد اوجی بهره وری مالیات کوبا عمان میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک دلار به کانال ۶۰

روز گذشته روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. به‌نظر می‌رسد سیگنال‌های سیاسی مثبت جدید و اظهارنظر‌های صورت گرفته توسط مقامات رسمی در رابطه با گشایش‌های ارزی در حالی تسهیل روند کاهش نرخ ارز است.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما در سوی دیگر بازار دارایی‌ها، فعالان صنف طلا همچنان از ادامه دادن به فعالیت‌های خود امتناع می‌کنند. به‌نظر می‌رسد مساله ثبت معاملات هنوز برطرف نشده و همین امر موجب نارضایتی فعالان صنف طلا شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار طلا در اکثر شهرستان‌ها در شرایط نیمه‌تعطیل است.

وجود احتمالاتی مبنی بر کاهش سطح درگیری‌های نظامی در منطقه توانسته سیگنال‌های مثبتی را به بازار ارز تهران مخابره کند. در دو هفته اخیر روند نرخ ارز در بازار تهران کاهشی بوده است. مرحله نخست این کاهش شامل فاصله گرفتن نرخ دلار آزاد از کانال ۶۸ هزار تومانی و رسیدن آن به میانه کانال ۶۰ هزار تومانی بود. این افت قیمت چشمگیر با یک اصلاح روند همراه شد و قیمت ارز مذکور به کانال ۶۲ رسید. اما پس از اتمام فرآیند اصلاح نرخ ارز مجددا کاهشی شد.

دو گروه از عوامل اقتصادی و سیاسی را می‌توان عامل افت نرخ ارز در روز‌های اخیر دانست. رشد درآمد‌های ارزی از محل صادرات نفت با تقویت ذخایر بانک مرکزی قدرت این نهاد جهت کنترل نوسانات نرخ ارز را افزایش داده و در نتیجه یک عامل اقتصادی مهم در راستای روند کاهشی بازار ارز محسوب می‌شود. ازسوی دیگر احتمال وقوع توافق آتش‌بس میان طرفین درگیر در نوار غزه و همچنین زمزمه‌هایی از شروع مجدد مذاکرات با غرب، با کاهش سطح انتظارات تورمی از جمله دلایل سیاسی افت قیمت مذکور است.

کشش دلار به کانال ۶۰

در بخش نخست روند کاهشی نرخ ارز در سال جدید قیمت دلار آزاد به نرخ روز‌های ابتدایی سال نزدیک و در کانال قیمتی ۶۰ هزار تومانی معامله شد. در این زمان پس از ورود خریداران به بازار برخی از تحلیلگران نرخ تعادلی بازار را در کانال ۶۱ هزار تومانی برآورد کردند، اما در روز گذشته دلار مجددا کشش خود به کانال ۶۰ هزار تومانی را نشان داد. دیروز روند نرخ ارز در معاملات بازار آزاد تهران کاهشی بود.

هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز پنج‌شنبه هفته گذشته در رقم ۶۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله می‌شد در بازار روز گذشته با افت قیمتی حدودا ۷۰۰ تومانی در رقم ۶۰ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد. روند کاهشی روز گذشته در معاملات فردایی شدید‌تر شد به‌صورتی که در عصر روز گذشته نرخ فردایی دلار در بازه قیمتی ۶۰ هزار و ۵۰۰ تا ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان ثبت شد.

روز گذشته روند نرخ سکه طلا نیز کاهشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید با افت قیمتی ۹۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش رسید. همچنین نیم و ربع سکه نیز در بازار روز گذشته مشترکا ۶۰۰ هزار تومان افت قیمت را تجربه کردند.

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خوشبینی به مذاکرات هسته‌ای بازار طلا را کاهشی کرد؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • قیمت پراید «عجیب» شد/ گرانی بی‌سابقه قیمت خودرو در بازار